milbiho remcálek

…a budu si remcat :-)

26. 8. 2011

Bratr a jeho přítelkyně mě dokáží neustále udivovat. Z bratrovy SMS mám pocit, že bych měl skákat radostí, když si jeho přítelkyně našla po osmi letech konečně nějakou práci, protože jsem měl prý pořád řeči. A nezapomenul dodat, že to bude moje chyba, když nestihnou svou dceru vyzvedávat ze školní družiny. Jak to dělají jiní rodiče, kteří jsou také zaměstnaní?

16. 7. 2011

Zeny jsou z Venuse a muzi z Marsu? Pche. Nemuzeme byt z jedne galaxie, natoz z jedne planetarni soustavy ;-)

11. 7. 2011

Vadí mi, když lidé berou některé věci jako naprostou samozřejmost. Ale jak jim to dát najevo, aby se neurazili, toť otázka…

2. 6. 2011

Že to někoho baví volat kolegovi ve státní svátek do práce a nechat telefon zvonit, seč mu síly stačí…

1. 5. 2011

Už Hérakleitos před 2500 lety věděl, že dvakrát se do stejné řeky vstupovat nedá / nemá. Jsa poučen, budu se toho už snad také držet :-)

23. 3. 2011

V kolik se podle vás bude konat schůzka, když se ze dvanácté hodiny posune o hodinu dozadu? S kolegyní máme spor, zda změna letní na zimní znamená posun času dozadu nebo dopředu :-)

24. 2. 2011

Prochazka slunecne mrazivou Prahou, vystava o Krteckovi a film Na vlasku. To vse bylo super a jak vystavu, tak i film doporucuji. Slabym clankem vecera se stal jen sprint z Mustku na Masarykovo nadrazi, ktery byl nastesti v cili odmenen neujizdejicim vlakem.

21. 1. 2011

Na dnešní milovický sraz v hospůdce si máme připravit nějaké konverzační téma. Téma „Vliv pěstování japonských smrků na diverzitu vegetace v oblasti Českého Středohoří v krátkém a středně dlouhém horizontu se zaměřením na populaci koníka skákavého a baziliška stříbrného a škrty dotací EU pro nedostatek podpory domácího lesnictví“, které jsem zvolil, se bude k pivu jistě hodit :-)

19. 1. 2011

Je sranda, jak se z malého dluhu stane velký, když se do věci vloží exekutor. Ale musím upřímně napsat, že mám z doručeného rozhodnutí radost :-)

31. 12. 2010

Silvestr jsem v prijemne spolecnosti Markety oslavil o jeden den driv. Pravy Silvestr mam v planu stravit v pohodli domova sledovanim puvodnich Hvezdnych valek, ktere jsem v zivote nevidel. Ostatne co slavit, kdyz je pracovni den a statni svatek je v sobotu?

17. 12. 2010

Nabídnout kolegovi, že mi může během mé krátké dovolené napsat e-mailem dotazy k práci a já mu na ně odpovím, byla velká chyba… Zejména pokud je kolega jeden z těch, kteří sedí v práci v pátek do pozdního večera :-)

14. 12. 2010

Ze života dárků, které jsem pomáhal sehnat Ježíškovi: Plyšový pes, co umí přijít „na zavolání“, se kouká z okna kanceláře na padající sníh, aby mu do Vánoc nebylo smutno. Poník byl naopak v přepravní schránce převezen do Milovic. Průvodčí mu sice chtěl vzít mrkev jako zástavu za chybějící jízdenku (nepodařilo se prokázat, je je poník mladší šesti let), ale poník ji srdnatě bránil a chtěl průvodčího nakopnout. Vyhrocenému střetu bylo nakonec zabráněno a (ne)plynulost zimního železničního provozu nebyla narušena.

7. 12. 2010

Do práce jsem donesl borůvkový koláč a kolega ohrnuje nos, že jeho manželka taky o víkendu pekla, a tak je přeslazený…

3. 12. 2010

Včera jsem si užil nakupování se ženskou. Nejprve se zhrozila, jakou bundu jsem si vybral, takže mi jí začala vybírat sama. Nakonec mi byla vybrána bunda, u které se i ostatní shodli, že mi sedne a navíc mi v ní v současném podzimním počasí není vůbec zima. Takže musím Míle poděkovat :-)

1. 12. 2010

V sobotu si musím vyzvednout doporučený dopis. Podle odesílací pošty předpokládám nějaký pozdrav z Exekutorského úřadu. Otázkou je, zda bude pozdrav příjemný, či nikoliv.



Registrace není v současné době veřejně dostupná.

RSS

RSS zápisků | RSS komentářů

Zajímavé weby

Členění zápisků

Veřejná doprava (451)
Já, mé druhé já a blog (385)
Zajímavosti z Česka (268)
Cestovatelské zážitky (238)
PC, software a internet (226)
Obecné a nezařazené články (173)
Kamarádi, slečny a kolegové (143)
Individuální doprava (125)
Sladké pokušení a jiné jídlo (122)
Filmy, seriály a divadlo (122)
Mobily a PDA (107)
Napsali jinde (90)
O fotkách a focení (83)
Milbi varuje a kritizuje (78)
Remcání na počasí (73)
Zajímavosti ze světa (70)
Hudební zážitky (47)
Milbi doporučuje a chválí (27)
Vtipné historky odkudkoliv (21)